Sidhuvud_Mobilversion_1411

Eldflamman AnLo - Kreativitet och framtidsvisioner

Anders har under många år drivit eget företag, arbetat med produktion av bruksföremål samt egen design, är en snabb och skicklig drejare, har god formkänsla och är full av kreativitet och ideér. 

Lotta har en pedagogisk bakgrund, har arbetat mycket med barn och kreativa uttryck, är noggrann, praktisk och tycker om att fylla livet med glädje. 

Vår gemensamma väg ligger dold för oss, men det finns en vision; Det finns fyra händer istället för två och det finns massor av lera. Tillsammans försöker vi göra omöjligt till möjligt. Vi ser hellre lösning istället för problem och ingen av oss slutar förrän ett projekt är i hamn. 

Nyinflyttade till Bjuvs kommun i Skåne, ämnar vi att bygga en verkstad för kreativt skapande. En plats för oss och ev. andra människor att samlas på för att utforska vår inre förmåga till skapande.

Vi tycker om det jordnära och värnar om både vårt kulturarv, vårt ursprung och tiden vi lever i nu. Därför har en vedeldad keramikugn hög prioritet på vår önskelista. Det kan säkert låta primitivt, men för oss känns det så genuint och äkta att bränna keramik i öppen låga. På så sätt får varje föremål sin unika karaktär. Detta innebär inte att vi slutar med el- och gasbränning utan alla dörrar är öppna för det som vill flöda genom oss.

Bronze - Lejonkrukor

Grodor - Oilspot

Bronze - Skål och vaser